Wimpergroei producten

Wimperextensions Hoogvliet

 

Wimperextensions zijn een soort olieachtig conserveermiddel, verpakt in de olieklieren in het ooglid. Ze kunnen ’s avonds met mascara op de wimpers worden aangebracht als Beck mannish.

Patiënten moeten wel op de hoogte zijn van een paar Jessie Jolie feiten. De stof die in wimper extensions zit heet furnitureulact. Het is een stof die er is om de wimpers te beschermen tegen slijtage, maar ook om het gevoel van je eigen wimpers na te bootsen. De hoeveelheid furnitureulact is normaal gesproken niet meer dan 3000 keer minder dan het volume van uw eigen wimpers.

De procedure voor wimperverlenging duurt meestal 30 minuten. Het proces wordt niet in één keer voltooid, want er is een bepaalde tijd dat de wimpers moeten groeien voordat ze op hun plaats kunnen worden gezet. Elke wimper wordt vastgelijmd aan de basis van het ooglid. De wimpers kunnen een week tot enkele maanden nodig hebben om te groeien en zijn meestal goed gehecht tegen de tijd dat ze worden verwijderd.

De periode dat de wimpers blijven zitten, varieert per klant. Het is echter over het algemeen niet langer dan 3 weken.

Het ondergaan van een wimper extension zal meerdere bezoeken vergen. Elk van deze bezoeken zal slechts ongeveer $50 kosten, maar zal blaarvorming en oncomfortabel zijn. Elk bezoek zal worden herhaald voor een afhankelijk van veel verschillende klanten.

Er zal een licht ongemak zijn van het vastlijmen van de wimpers. Er kan ook een beetje pijn zijn, maar het algemene ongemak of de jeuk is minimaal.

Het gebruik van wimperlijm is pijnloos. Door de wimpergroei is er geen behoefte meer aan pijn en naalden.

Als u op zoek bent naar een goedkope, pijnloze manier om uw uiterlijk te verfraaien, zijn hier enkele van de verschillende opties die u kunt kiezen:

1. Om een manen van haar te hebben voor een pruik.

2. Om uitbreidingen te hebben.

3. De professional van uw keuze leert u hoe u uw nieuwe look moet onderhouden

4. Om een D lo pruik op je hoofd te laten zitten met alle natuurlijke ponden.

5. Om te kiezen voor helemaal geen extensies voor een speciale gebeurtenis zoals het schoolbal.

6. Om je eigen haar juwelen te maken

Oké, u heeft besloten dat u uw wimpers weer wilt laten groeien, maar hoe gaat u dit doen? Het eerste wat je moet beslissen is welke van de beschikbare wimpergroei producten die op de markt zijn. Er zijn veel verschillende producten en ze komen in veel verschillende formaten:

1. Injecties

2. Topische producten

3. Zelfklevende vellen

1. Injecties:

Dit gebeurt door het aanbrengen van een kleine hoeveelheid van een milde wassing door uw tandarts, die het ooglid onder de wimper beschermt. Vervolgens wordt een gel op petroleumbasis op het bovenste ooglid gesmeerd op de plaats waar u wimpergroei wenst.

2. Topische producten:

Dit zijn meestal crèmes die u met uw ogen op het ooglid aanbrengt en die uw wimpers dikker en langer doen aanvoelen.

Dit zijn allemaal natuurlijke methoden die al jarenlang door mensen worden gebruikt en die even doeltreffend zijn als de beschikbare geneesmiddelen wat betreft het helpen groeien van een wimper

De soorten wimpergroeimiddelen zijn in het begin echter niet de beste en kunnen bijwerkingen hebben, zoals irritatie van de ogen.

Daarom is het goed om in ieder geval eerst verschillende opties uit te proberen, zodat u kunt weten welke voor u het beste werkt.

Als u sommige van de bovenstaande producten niet wilt gebruiken, kunt u altijd valse wimpers gebruiken.

Zij zijn de meest voorkomende en goedkoopste keuze als het gaat om wimpergroei.

U kunt individuele wimpers nemen of als u denkt aan een zebra-achtige look, kunt u vele groepen wimpers krijgen.

Een strook wimpers op een bepaalde plaats imiteren is een gemakkelijke manier om uw oogopslag te verfraaien.

Met een zorgvuldige applicator kunt u meer gedefinieerde zebrastrepen krijgen met een gelijkmatige look.

Of u kunt een product als de Magic Lash gebruiken, waarmee u deze zebra-achtige looks in slechts één eenvoudig aanbrengen kunt bereiken.

Hoewel het met behulp van een wimpergroeimiddel gemakkelijker is om de wimpers te laten groeien, is het bijna altijd gezonder en minder pijnlijk om uw eigen wimpers te laten groeien.

Dit bericht is geplaatst in Verzorging. Bookmark de permalink.