Wat is Gel?

gelrubber base gel is een polymeer gemaakt van een alg, en is meestal grijs, bruin, blauw, of zwart van kleur. Het verschijnt als een doorschijnende vloeistof en wordt vaak in kleine hoeveelheden gebruikt in cosmetica als vulmiddel. Wat is gellijm?

Gel lijm is een speciale nagellijm speciaal gemaakt voor nagels. Het is een droog, niet op petroleum gebaseerd product dat gewoonlijk wordt aangebracht met een applicator, vergelijkbaar met nagellak, lijm of tape. Gel lijm heeft een dikkere substantie, waardoor het op de nagel kan worden aangebracht. Als je problemen hebt gehad met de lijm van andere acryl gebaseerde producten, dan is het mogelijk dat je het hebt verdund met Gel lijm.

Gelnagels zijn een geweldig alternatief voor acrylnagels, en zullen er net zo mooi uitzien als acrylnagels dat doen. Ook hebben ze een aantal voordelen. Bijvoorbeeld, UV-licht is in staat om door de acryllaag, dat is de reden waarom ze een iets donkerder tint aan hen. Wat dit doet voor sommige vrouwen is hen in staat stellen om in principe twee zeer sterke kleuren die gunstig zijn in het donkerder maken van de nagels te hebben. Het licht kleuren van je nagels kan een geweldige manier zijn om dingen te veranderen in termen van kleur. Als je voor een meer subtiele look gaat, kunnen de twee donkere kleuren de lichtere kleur accentueren.

Waar kan French Perigue Gel worden gebruikt?

Goed te gebruiken in elk nagelverzorgingsproduct, gellak, nagellak, of nagelriem stick producten, maar vooral kunstnagels. Houd er rekening mee dat u niet hetzelfde product als een nagelstyliste gaat gebruiken voor een snelle oplossing. Zorg ervoor dat u het juiste product voor het juiste doel gebruikt. Als je een gel nagellak gebruikt wil je alles vermijden met formaldehyde, iets giftigs op je handen.

Houd in gedachten dat de heldere Gel nagellakken zijn wat worden het meest gebruikt. Niet alleen gebruik je het voor Franse tips, maar veel vrouwen kiezen ervoor om duidelijke gel polish te gebruiken als hun enige doel bij het kiezen van een nagel kleur. Hoe dan ook, je moet producten vermijden die formaldehyde als ingrediënt hebben, alles met salicylaat, en alles met dibutylftalaat.

Waar je naar moet zoeken

Natuurlijk wil je geen nagelkleur met formaldehyde gebruiken, maar er zijn ook andere ingrediënten die je moet vermijden. Een van de dingen die je wilt vermijden is een nagelkleur die een of meer van deze schadelijke ingrediënten bevat.Hier is een basislijst van ingrediënten die je moet vermijden:

Honing, glycerine, karmijn, eigeel, groene klei, en glazuur.

Waarom zou u producten moeten vermijden die deze chemicaliën bevatten?

Hoe dan ook, proberen om deze producten te vermijden is niet altijd gemakkelijk. Voor sommige vrouwen is het gewoon een kwestie van op een etiket sprenkelen, voldoende bewijs dat er geen schadelijke ingrediënten in het product zitten en dat het gemakkelijk te verwijderen is.

Helaas zijn er ook natuurlijke en alternatieve nagelverzorgingsproducten die wel de hierboven genoemde synthetische ingrediënten bevatten. Deze producten zijn niet alleen anders geformuleerd, maar ze verschillen ook in hoeveelheid. Sommige bevatten een kleine hoeveelheid, andere heel veel.

Het spreekt voor zich dat het bestuderen van zowel de etiketten als de websites van essentieel belang is om u te helpen producten te kiezen die een maximaal effect hebben op de nagels. En om je te helpen begrijpen, haarverzorgingsproducten worden aangeboden in een aantal systemen, dus je moet de etiketten afzonderlijk lezen voor elk product dat je overweegt.

Vervolgens moet je rekening houden met de mogelijke neveneffecten die elke chemische stof op je lichaam kan hebben. Een andere factor waarmee je rekening moet houden is je persoonlijke hygiëne. Aangezien je je haar gaat verzorgen, wil je er misschien zeker van zijn dat de producten die je gebruikt geen schade toebrengen aan deze hygiëne, noch op je hoofdhuid, noch anderszins.

Door dit te doen, zorg je ervoor dat je altijd gezonde en mooie nagels hebt, en voorkom je dat je ze beschadigt door verkeerde verzorging.

 

Dit bericht is geplaatst in Verzorging. Bookmark de permalink.