Hoe uw kapperszaak plannen

kapperszaak

Plan uw Kapsalon Delft 

Dit is zo’n belangrijke stap. Plan je kapperszaak voordat je hem exploiteert. Als kapper, welke zaak wil je bezitten? Welke leverancier wil je contracteren? Wat is uw marketing strategie gaat worden over dit alles? Dit zijn vragen die je snel zult moeten beantwoorden om latere exploitatieproblemen te voorkomen.

Dus, in het kort, controleer of uw staat heeft alle voorschriften & wetten die u moet volgen. Het laatste wat u wilt is rijk & beroemd worden, voordat u uw huiswerk hebt gedaan. Hoe meer informatie je hebt over de vergunningsprocedures van je staat, hoe veiliger je vestiging is.

Dus, houd de juridische aspecten van uw bedrijf in het achterhoofd als je van plan bent uw Barber Shop. Het belangrijkste ding dat je wilt is voor klanten om twee keer na te denken over uw bedrijf & om u te verlaten.

Voorkom dat u een klant bent.

Vermijd dat iemand naar je zaak komt.

Vermijd werk.

Vermijd klanten.

Wat en wie u ook besluit te worden, streef ernaar succesvol te zijn. Uw klanten zullen u op een dag zeker dankbaar zijn voor de eer die u hen bewijst & zullen de gevolgen ondervinden wanneer ze met u klaar zijn. Wees in alle opzichten een betere versie van uzelf in plaats van een slechts aangename.

Bovenal, veroorloof het je niet om op de harde manier te leren.

Sluit nooit een kapperszaak om rijk te worden.

kapperszaak om rijk te worden. Je moet een zaak openen waar je flink kunt groeien omdat mensen je foto willen zien. Als je foto niet interoculair is, zullen mensen denken dat je je haar verbergt of dat je het net hebt laten nemen. Schaf een prominent geplaatste handdoek aan. licht uw klanten in over het belang van open en gesloten cilindrische ramen. Geniet van de concurrentie van andere winkels, maar neem niet meer ruimte in beslag dan u zich kunt veroorloven.

Als uw winkel het tweede arsenaal van suitablemen mist, zou u de aanvullende diensten moeten leveren.

Begin eerst met de eenvoudige dingen, zoals ervoor zorgen dat de bedden groot genoeg zijn. Zorg ervoor dat ze in goede staat zijn. De bedden moeten verstelbaar zijn, zodat mensen met doorligwonden en dergelijke niet gedwongen worden te blijven waar ze zich niet prettig voelen. De bedden moeten schoon zijn, zodat mensen die hun eigen matrassen meebrengen niet zullen klagen over de gebreken. Denk eraan, het belangrijkste is voor de esthetiek van de plaats. Het vuil moet worden verwijderd en de plaats moet netjes zijn.

Slapeloosheid is een ernstig probleem, waar men zijn hele leven mee te maken zal hebben. Als je het belang van slaap niet inziet, krijg je donkere kringen onder je ogen en vreemde dromen.

Zorg ervoor dat de mensen die uw winkel zullen bedienen charmant zijn, goed geïnitaliseerd, opgeleid & goed toegerust om u de juiste wenken te geven. Als je al een schoonheidsspecialiste hebt die heel goed is in wat hij doet, zoek dan een andere.

Laat uw zoon of dochter nooit in een andere salon werken. Dit zal een slechte invloed hebben op het kind. Als geen van u beiden trots is op uw zaak, zal geen van u beiden gezien willen worden in de buurt van andere klanten.

Geef niet alle opdrachten aan uw schoonheidsspecialiste, want zij zou er wel eens vandoor kunnen gaan zodra zij de instructies krijgt. Laat haar u de juiste manier leren om klanten tevreden te stellen.

Zorg ervoor dat de apparatuur die in je salon gebruikt zal worden in goede staat is. Als je ontdekt dat je een oude installatie hebt en je wilt die vervangen, zoek dan uit hoe je dat moet doen. U wilt niet uw salon apparatuur verkopen om een beetje geld te besparen. Zorg ervoor dat alles in je salon in zeer goede staat is voordat je investeert in nieuwe apparatuur.

Het voorbereiden van je salon voor de eerste knipbeurt heet “Scheduling”. De tijd vinden om de kapsels te plannen kan heel moeilijk zijn. Veel moeders werken te laat om nog voor hun haar te zorgen. Een idee is om de knipbeurten een week van te voren te plannen. Laat de kapper vanaf dan zijn werk doen. Als de tijd het toelaat, is een week op voorhand een must.

Laat de kapper altijd verschillende kapsels uitproberen. Dit is goed om ervoor te zorgen dat de stylist weet wat de klant wil. Als de klant het kapsel haat, weet de stylist genoeg om het te veranderen. Ze kunnen ook adviseren om het te veranderen als de snit een ramp blijkt te zijn.

Probeer tussenstops in te plannen. Dit geeft je extra tijd om aan andere dingen te besteden. Het zal ook een geweldige ervaring zijn voor zowel jou als de klant. U kunt niet wachten om te zien hoe uw klant eruit zal zien als u de salon verlaat.

Koop altijd de hoogste kwaliteit salon apparatuur. Ga op zoek naar de beste. De juiste apparatuur ziet er niet alleen goed uit, het voelt ook goed aan. Er is niets beter dan te weten dat je het beste in salonapparatuur tot je beschikking hebt.

Wees heel zelfverzekerd in je marketingstrategie. marketing jezelf.

 

Dit bericht is geplaatst in Verzorging. Bookmark de permalink.