Hoe krijg ik een tatoeage?

tatoeage

Als het gaat om het krijgen van een Tatoeage Arnhem, zijn er een aantal dingen waar je voor moet zorgen voordat je het krijgt. Drugs, alcohol,)! Je beschadigt de huid, en maakt het gevoeliger! Hier is hoe je het risico van het krijgen van een tatoeage kunt verminderen.

1. Begin je tatoeage vers.

Als je een tatoeage wilt, zorgt een verse tatoeage ervoor dat de huid er schoner uitziet en beter aanvoelt. Verse tatoeage helpt je om infectie te voorkomen. Als je tatoeage er niet helemaal uit lijkt te komen, komt dat omdat de nieuwe tatoeage nog niet is uitgehard. Je moet dus minstens 4 tot 6 dagen wachten.

2. Overweeg de aanschaf van een tattoo salon.

Neem een tattoo salon om infecties te helpen voorkomen. Als je geen tattoo salon hebt, maak je dan geen zorgen de tattoo is nog vers, maar de kans op infectie is sterk verhoogd. Als je een tattoo salon koopt, vraag dan hoe ze omgaan met infecties. Als de salon nieuw is en niet gewend is om met infecties om te gaan, kun je een groter risico lopen op een infectie.

3. Overweeg om een tattoo te laten zetten bij een grotere tattoo studio.

Als je een grotere tattoo studio hebt, ben je bij een bureaubaan, of alleen, je bij een kleinere studio. De grotere studio’s zullen onweerlegbaar bewijs hebben dat ze de instrumenten grondig hebben gesteriliseerd. In feite, nadat kunststudenten klaagden dat Payday multi-ray machines gevaarlijk zijn. De Ds. liet zijn tatoeage in een grotere studio weiden door een medewerker wiens eerdere ervaring het omgaan met infecties was.

4. Overweeg te wachten.

Mensen hebben vaak moeite om naar tattoo shops te gaan omdat ze drukker zijn dan ooit. Als je geen studio kunt vinden waar je je prettig bij voelt, probeer er dan een te vinden die niet meteen afspraken aanbiedt. Wanneer een nieuwe studio opengaat, is dat routine en de medewerkers zijn blij om contact te maken. Af en toe zal een nieuwe studio een spoedklus hebben om een deadline te halen. Als er op dat moment geen afspraken beschikbaar zijn, moet u de moeite nemen om er een te proberen. Het is de moeite waard, ook al krijgt u het niet.

5. Probeer je tattoo te beperken tot één locatie.

Hoewel je verleid wordt om bij verschillende artiesten een tattoo te laten zetten, ben je veiliger als je de keuze beperkt tot één locatie. Een tatoeage laten zetten bij een vriend is prima, maar als je je zorgen maakt over wat er zal gebeuren als je een infectie oploopt, kun je beter maar op één locatie een tatoeage laten zetten.

6. Overweeg om je te laten tatoeëren door een gekwalificeerde piercer.

We hebben allemaal wel eens horrorverhalen gehoord over slecht gepiercete patsers die nog niet behandeld zijn voor hun tatoeages. Om nog maar te zwijgen van het feit dat underpainting je meer kan fobieën dan de eerste laag van je huid. Je vermijdt dit is goed. Zoek hulp.

7. Zoek naar referenties.

Voordat je een tattoo laat zetten, zoek naar referenties. Als je weet dat de artiest eerder voor een afspraak heeft gewerkt, is dat een goed idee om je keuze te beperken.

8. Overweeg waar je de meeste tijd gaat doorbrengen.

De gemiddelde persoon besteedt te veel tijd aan het zoeken naar recensies om kieskeurig te kunnen zijn. Als je echter van plan bent om meer dan één plek op je lichaam te tatoeëren, kan het zijn dat je een dag aan het strand of de duikshop wilt opofferen om een paar euro’s te besparen. Het is niet omdat je een tatoeage hebt, dat je elk vrij moment moet besteden aan het tellen van koolhydraten.

We hebben de drie belangrijkste tips in dit artikel in overweging genomen. Je kunt ze gebruiken om met meer vertrouwen je volgende tattoo-beslissing te nemen.

 

Dit bericht is geplaatst in Verzorging. Bookmark de permalink.