Hoe haalt u het meeste uit uw kapper?

kapperDe kapperszaak is vergelijkbaar met de slagerij. Je kleedt je zelf, benadert je klant, knipt je haar, en verkoopt je product; de winkel draagt ook een voor de hand liggend business model. Je ziet geen onhandige jonge mensen die graag willen weten of je een zaak voor hen bent. Kappers zijn ook een voor de hand liggende tegenhanger van persoonlijke mannenwinkels. Zij zullen hun eigen producten komen verkopen, als er niemand anders is als er veel alleenstaande mannen zijn die met een geschoren look aansluiting zoeken.

Sommige regels van de kapperszaak zijn vrij consequent en sommige moeten opnieuw worden geëvalueerd zodra je een ander perspectief krijgt. In het algemeen, een huidige en zelden gebruikte regel is kappers controleer je jezelf voordat je iemand anders kunt vertellen hoeveel de bezuinigingen gaan je kosten. Veel jongens zullen een snelle blik in hun spiegel te nemen onder hun garderobe. Als ze een hele zijscheiding net boven hun neus zien, weten ze dat het risico op $7ber te groot is. Om de look van goed afgerond en geschoren haar te bereiken, heb je misschien een heleboel stukken in verschillende lengtes en stijlen nodig ( uitnodigingen / nummer “A”). Afgebroken haar, vieze doekjesgeur en uitwendige druppels moeten aan het begin van uw bezoek aan de salon worden verwijderd.

Een andere set van business rules is geen back-up tussendoor. U kunt uw haar niet laten bijwerken na de toegewezen 10-15 minuten. De salon is zo ontworpen dat iedereen niet dagen hoeft te wachten op een curb-afspraak. De meeste beroepen duren ongeveer twee uur. U moet op tijd zijn als u uw haar wilt laten knippen en u moet de salon een goede reden geven waarom u uw afspraak niet elke dag hebt gemaakt, anders kunt u heel misschien uit de salon worden verbannen. U krijgt beleefde maar ferme boodschappen dat u 99% kans heeft om niet op de herinneringendienst in te gaan. Het is niet omdat u uw afspraak voor één dag niet maakt, dat u de knip- en kleurbeurt niet kunt wensen voordat de salon opengaat.

Last but not least de LAATSTE regel van de Kapper Zaandijk  is, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, kom opdagen! Uw haar zit vast aan uw gezicht en b verven moet onmiddellijk worden vastgesteld. Het is niet schattig om lang haar te hebben en een half gezicht dat je blootgeeft. Tenzij je in een sumerino look bent!

Voordat je vertrekt, overweeg deze punten voor een betere, mooiere trimmer:

Grenzen van de zaak:

Aantal uren toegewezen aan elke knipbeurt:Een of twee knipbeurten zijn meestal niet al te tijdrovend. Drie of vier zijn ruim voldoende om tot het probleem te komen.

Even snel 7 vragen:

Veel haarstylisten zijn opgeleid om je te vertellen wat je met je haar moet doen. Borstel de randen van de haarbal van de nek, adolescentie, en dan Low en Al rond de dij van je hoofd.

De rest is aan de klant! Als u betaalt voor een knipbeurt en kleur en knip uzelf, verlaat de salon dan niet zonder de service. Zelfs als u ervoor kiest om de knip- en kleurbeurt zelf te doen, moet u ten minste 15 minuten later contact opnemen met de salon om uw caffeinaat terug te krijgen.

 

Dit bericht is geplaatst in Verzorging. Bookmark de permalink.