Het gebruik van aloë vera voor uw huid

aloe vera

De Aloe vera creme plant heeft een lange geschiedenis als medisch geneesmiddel. De omvang van deze behandeling is indrukwekkend; de plant kan voor veel dingen worden gebruikt, zoals

Het reinigen van uw wond

Het extract van het aloëblad helpt snij- en brandwonden schoon te maken. Als u uw wond moet droogdeppen, neem dan het blad en plet het om het stof eruit te krijgen.

Verpakt verband afdoen

U kunt de alcohol in het aloë vera sap gebruiken om te helpen bij transpiratie. Het inwrijven met alcohol is beter dan het gewoon met je handen inwrijven.

verlicht jeuk en branderigheid

Het aloë sap kan wrijvende alcohol zijn. Bij jeuk zou je ook de aloë vera gel kunnen gebruiken.

blauwe plekken

Knijp in het sap, en help de genezing bevorderen door te helpen de bloedstroom naar het gebied te verhogen.

Helpt een zere keel te verlichten

Zeef het sap eruit en slik het door, het is erg bitter – zorg ervoor dat je er niet te veel van neemt.

Genees indigestie en toch de remedie

Aloë kan op vele manieren worden gebruikt Naast het medicinale gebruik zijn er nog een aantal andere dingen die je met aloë vera kunt doen.

Snijd een paar bladeren af en vul een pot met water tot net boven kamertemperatuur. Breng deze pot aan de kook en draai het vuur dan zo laag mogelijk zonder uw huid te verbranden. Dit helpt tegen indigestie.

Blender het aloë sap in een blender en meng er een aantal geplette muntblaadjes, geplette kiwiblaadjes, zonnebloempitten, gemalen amandelen en een paar druppels kruidnagel door. Als u de blaadjes niet kunt vinden, laat ze dan weg. De blaadjes zijn erg bitter en zullen niet goed mengen met de muntblaadjes.

Giet de mix in een glas, schud goed en knip een paar spaties in het midden. Blijf uit de buurt van de binnenkant van het glas. Drink de drank langzaam op om overmatig spetteren te voorkomen.

Aloëbladeren zijn erg goed voor je huid. Ze zijn rijk aan mineralen, vitaminen en verzachtende polymeren, die kunnen helpen om het verouderingsproces van uw huid te verminderen. De aminozuren van aloë stimuleren de groei van huidcellen en herstellen de huid. Wanneer u aloë vera gebruikt voor bescherming tegen de zon, helpt u de huid in haar streven om slanker te worden.

 

Dit bericht is geplaatst in Verzorging. Bookmark de permalink.