De waarheid over natuurlijke huidverzorgingsproducten

huidverzorgingsproducten

Mannen die graag buiten zijn of die het niet erg vinden om een beetje op te stomen, doen er goed aan te overwegen een zonnebrandcrème te gebruiken met een beschermingsfactor (SPF) van ten minste 15 tijdens de warme zomermaanden en, voor de droge huid, tot 20 wanneer de lucht droger is.

Een goede bescherming kan ook nodig zijn tijdens de koude Gezichtsbehandelingen Rotterdam , wanneer transpiratie afkoelt en zonnebrandcrème dus minder nodig is.

De schadelijkste UV-stralen, die welke de meeste huidkankers veroorzaken, het immuunsysteem onderdrukken en het DNA beschadigen, verschijnen in de wintermaanden. Maar denk niet dat je alleen in de zomer veilig bent. UVB-stralen kunnen ook een ernstige en mogelijk ontsierende huidaandoening veroorzaken, melanoom genaamd.

Naast voldoende reden waarom u zonnebrandcrème moet dragen, die ik al heb genoemd, meldt de American Association of Dermatology dat de twee meest gediagnosticeerde kankerverwekkende stoffen DEA en TEA zijn. Het veiligheidsinformatieblad (MSDS) van DEA vermeldt echter dat blootstelling kan optreden wanneer de crème, lotion of zalf op kleine delen van de huid wordt aangebracht. Kleinere hoeveelheden van de irriterende en kankerverwekkende chemische stof werden gevonden in een onderzoek onder 13 deelnemers die TEA gebruikten. Ondanks deze alarmerende resultaten heeft de FDA het ingrediënt goedgekeurd voor lippenstift en andere cosmetica.

Is het mogelijk dat u uzelf blootstelt aan gevaarlijke en kankerverwekkende chemische ingrediënten zonder dat u het weet? De FDA waarschuwt consumenten dat “meer dan 1000 verschillende chemische stoffen in cosmetische producten worden verwerkt. Hiervan is meer dan 90% bekend of waarschijnlijk kankerverwekkend. Samen kunnen ze verantwoordelijk zijn voor meer dan een miljoen individuele sterfgevallen wereldwijd.” Als je dat leest, kun je praktisch de rimpeleffecten zien van de ene gewone chemische stof naar de volgende.

Hier is wat de ethyleenglycolverbeteringen zeiden in een recente studie van borstkankerpatiënten: “de behandelingsvrije overlevingskans bij borstkankerpatiënten van 30 tot de graad van ernst van het kankergezwel werd met 7 procentpunten verhoogd, wat zich vertaalt in een risicoloze overlevingskans van ongeveer 50%.”

Daar heb je het. Er zijn sterke aanwijzingen dat de cosmeticabedrijven, die schreeuwen om huidverzorgingsproducten die u kunnen beschermen, niet de zoveelste aanval van buitenaf op uw microbiële milieu en uw lichaam aanpakken. Het lijkt erop dat de consument aan zijn lot wordt overgelaten door een overvloed aan giftige stoffen die afkomstig zijn van mengsels van chemische stoffen die niet nodig zijn.

De natuur biedt een breed scala van beschermende en helende stoffen. Er is geen reden om aan te nemen dat slechts een beperkt en specifiek aantal natuurlijke ingrediënten de huid ten goede kan komen.

Als u wilt profiteren van de beschermende en helende kwaliteiten van planten en kruiden uit de natuur, kunt u zuivere en biologische huidverzorgingsproducten gebruiken voor superieure resultaten. Ze kunnen u comfort en gezondheid bieden. Ze kunnen u bescherming en herstel bieden. Ze kunnen u anti-verouderingsvoordelen bieden en een jeugdige huid met stevigheid, soepelheid en een stralend uiterlijk.

Voor meer informatie over natuurlijke huidverzorgingsproducten, bezoek mijn website, waar ik mijn complete catalogus van 100% natuurlijke schoonheidsproducten presenteer.

 

Dit bericht is geplaatst in Verzorging. Bookmark de permalink.