Aloë Vera

aloe vera

De aloëplant kent een lange geschiedenis als geneeskrachtig hulpmiddel. Het sap van de Aloe vera gel plant werd in de jaren 1950 in Afrika ontdekt, maar de natuurlijke geneeskrachtige eigenschappen ervan werden pas vele jaren later erkend. Artsen en ander medisch personeel zien vaak al snel in hoe nuttig de plant is bij medische problemen. “Het helpt zoveel huidproblemen,” zegt Dr. bewust Drinaldo, het hoofd van de dermatologie in Bouchy-sur-Mer.astringent werd ontwikkeld door wijlen Dr. arrogantocin van Nice, een stad inarrego, Spanje. Het samentrekkend middel wordt al sinds de oudheid gebruikt om de huid te beschermen, maar pas onlangs is het onderworpen aan wetenschappelijke studie en is bewezen dat het toepassingen heeft.otsmet/acetaat/liponzuur, Ester C, SOD, eco-D, S-O-Brigade, hallmark-granules, Trolox, en Xoist Plus.

Aloë vera is zeer divers en heeft een krachtige medicinale werking. Zuiver aloë sap bevat meer dan 100 bestanddelen, waaronder: vitamine A, B-4, B-5, B-6, B-9, betacaroteen, calcium, calciumpropyl, ijzer, kalium, selenium, zink, vitamine C, groene thee groep, die zorgt voor een goede start van het immuunsysteem, anti-kanker bescherming, en een algehele anti-inflammatoire werking. Aloë vera wordt gebruikt door:

En door meer dan 120 miljoen binnenlandse en kruidenpreparaten, is het ook een van de meest gebruikte cosmetische ingrediënten. doorbraak/melanoom infecties/pijn, acne, smeren, remedie voor brandwonden, snijwonden, insectenbeten, zonnebrand, overactieve Blaas, diarree, infecties van de bovenste luchtwegen, dyspepsie, migraine, clusterhoofdpijn, verlichting voor spijsverteringsproblemen, sportbeen, glaucoom, hiatale hernia, betere circulatie, samentrekkend, en de lijst gaat maar door.

De extracten van de aloë vera plant worden ook gebruikt in:

Aloë Vera gel, Aloë vera huidcrème, Aloë Vera drank, Aloë Vera babypoeder, Aloë Vera vloeistof, Aloë vera pillen, Aloë vera plant,

Hoe te gebruiken Aloë Vera voor ziekte- U kunt gebruik maken van Aloë Vera als een immuun booster om te helpen vechten ziekte. Voor de meest effectieve manier om dit te doen, moet u gebruik maken van de gel vorm van het Aloë Vera product. Hoewel de gel vorm kan worden gebruikt, de energized versie is meer heilzaam. De energized gel zal uw immuunsysteem van binnenuit stimuleren, wat betekent dat het u zal helpen om ziektes te bestrijden die normaal gesproken uw immuunsysteem zouden aanvallen. Bovendien heeft de aloë vera gel talrijke gezondheidsvoordelen, waardoor het product zeker de moeite waard is om te gebruiken. Bij een beginnende verkoudheid of griep is de snelle homeopathische manier om uw immuunsysteem te versterken het 3 maal daags innemen van 1 capsule van de energetische gel. Als u een oorontsteking krijgt, of als u een oorontsteking ontwikkelt, moet u de behandeling met de energized gel voortzetten. U moet de gel ook innemen nadat u uw neus heeft gesnoten of nadat u uw tanden heeft gepoetst. De reden hiervoor is dat er in de mond veel bacteriën zitten die normaal gesproken je tanden of neus zouden aantasten.

De plant Aloë Vera heeft verschillende voordelen voor de gezondheid die u misschien niet kent. Zo wordt aangenomen dat het ernstige ziekten vermindert die veroorzaakt kunnen worden door bacteriën, schimmels en parasieten. Dit is te danken aan het feit dat de plant steroïden bevat, waarvan bekend is dat ze anti-parasitaire eigenschappen hebben. Hoe werkt dit? De hormonen die de aloë vera plant tijdens het groeiseizoen afscheidt, zorgen ervoor dat de kleine en grote variëteiten van de plant ‘salicylaten’ gaan produceren. Hierdoor doden de geaccrediteerde onkruidverdelgers parasieten, zoals amoeben, rondwormen en hemwormen. Deze dodingen zijn ook zeer gewenst omdat ze het lijden van de dieren die voor de kliniek zijn aangemeld, verminderen. De rauwe aloë vera gel, wanneer ingenomen, werkt als een mild antisepticum in de mond. De rauwe gel wordt ook gebruikt om allerlei pijnen te genezen die gepaard gaan met bacteriële infecties in de mond. Wanneer u de gel inwendig wilt innemen, is het aan te raden om het als thee te drinken. Denk er wel aan dat je de pure gel altijd eerst moet zeven, anders krijg je bij elke slok veel gel binnen, met een klein beetje vezels. De delen van het aloë vera blad die donkergroen zijn, zijn ook de delen die het meest veelbelovend zijn als het gaat om inwendig gebruik. De gel is rijk aan vitaminen en mineralen, die als zeer heilzaam worden beschouwd wanneer ze op de met acne besmette huid worden aangebracht.

 

Dit bericht is geplaatst in Verzorging. Bookmark de permalink.